korcapedica.com KorcaPedica

korcapedica.com
Title: KorcaPedica
Keywords: korca, enciklopedi, pedica,korcapedica,
Description: KorcaPedica Home Bota Korcare Korca Encyclopedica Mozaik - Te ndryshme OpenPedica Pleq?ria Kinkaleri n? Kor??, n? fillimet e viteve '920. Temperatura e tok?s bujq?sore, n? zon?n e Kor??s. Lulja - A. S
korcapedica.com is ranked 21849080 in the world (amongst the 40 million domains). A low-numbered rank means that this website gets lots of visitors. This site is relatively popular among users in the united states. It gets 50% of its traffic from the united states .This site is estimated to be worth $4,415. This site has a low Pagerank(0/10). It has 1 backlinks. korcapedica.com has 43% seo score.

korcapedica.com Information

Website / Domain: korcapedica.com
Website IP Address: 85.25.124.211
Domain DNS Server: ns36.grserver.gr,ns35.grserver.gr

korcapedica.com Rank

Alexa Rank: 21849080
Google Page Rank: 0/10 (Google Pagerank Has Been Closed)

korcapedica.com Traffic & Earnings

Purchase/Sale Value: $4,415
Daily Revenue: $12
Monthly Revenue $362
Yearly Revenue: $4,415
Daily Unique Visitors 1,113
Monthly Unique Visitors: 33,390
Yearly Unique Visitors: 406,245

korcapedica.com WebSite Httpheader

StatusCode 200
Cache-Control no-store, no-cache, must-revalidate, post-check=0, pre-check=0
Date Wed, 03 Aug 2016 02:27:15 GMT
Server Apache
Content-Type text/html; charset=utf-8

korcapedica.com Keywords accounting

Keyword Count Percentage
korca 4 0.79%
enciklopedi 3 1.30%
pedica 7 1.66%
korcapedica 2 0.86%

korcapedica.com Traffic Sources Chart

korcapedica.com Similar Website

Domain Site Title

korcapedica.com Alexa Rank History Chart

korcapedica.com aleax

korcapedica.com Html To Plain Text

KorcaPedica Home Bota Korcare Korca Encyclopedica Mozaik - Te ndryshme OpenPedica Pleq?ria Kinkaleri n? Kor??, n? fillimet e viteve '920. Temperatura e tok?s bujq?sore, n? zon?n e Kor??s. Lulja - A. S. Pushkin Homeri mbi kapjen n? flagranc? t? pabesis? bashk?shortore. Homeri mbi teorine e marrjes s? vendimeve - Skilla & Haribdi ----------------------------------------------------------------------------------- BK/SHJT - Arkitektura - Tak, tak! Dikush troket !? KE1/30 - Or?t (sahat?t) e Kor??s. KE2/4 - Plepi i Sh?n Gjergjit dhe galat. BK/SHJT - Turiz?m - Gida turistike e Kor??s. Deluxe News Pro - Copyright 2009,2010 Monev Software LLC MZ - Natyra: Ballada e Mjelmave Prej shum? poet?sh dhe prozator?sh, mjelmat p?rshkruhen si q?nie n? sh?rbim t? per?ndis? Apollon por, se ?’far? lloj lidhjeje tjet?r kan? ato me muzik?n dhe k?ng?n, k?t? gj? nuk e dim?. Nd?rkaq, t? vjetrit besonin se kur... Lexojeni te plote Deluxe News Pro - Copyright 2009,2010 Monev Software LLC MZ - Aforizm?: P.L. de Ayala Asy como la sombra nuestra vida se va,que nunca mas torna nyn de nos tornara.Dhe k?shtu si dhe hijeja, shkon jeta jon?,p?r t? mos u kthyer m? kurr?, as ajo as ne.Pero Lopez de Ayala... Deluxe News Pro - Copyright 2009,2010 Monev Software LLC KE4/32 - Vlerat e monedhave t? koh?s s? Turqis? dhe konvertimi ? mundsh?m ... Grosh nuk ?sht? turqisht por, si fjal? vjen nga gjermanishtja: grush, krush, kraish, grochen, meq?n?se n? at? monedh?, dikur ndodhej nj? kryq. Centim?t e shilling?s austriake edhe sot quhen grosh. N? Voskopoj? groshi quh... Lexojeni te plote Deluxe News Pro - Copyright 2009,2010 Monev Software LLC Kor?aPedica ?sht? nj? site (pra, nj? vend ose nj? hap?sir? elektronike), me informacion enciklopedik p?r Kor??n dhe trojet p?r rreth saj. Q?llimi i k?tij site, ?sht? pak i ?uditsh?m dhe i v?shtir? p?r tu arritur, d.m.th. q?llimi yn? ?sht? t? ecim kund?r rrjedh?s s? Koh?s dhe t? ruajm? prej kafshimit t? saj, ?'t? mundim, ... t? hedhim pra bazat q? t? krijohet nj? kujtes? me natyr? enciklopedike p?r Kor??n dhe trojet rreth saj, duke evidentuar, fiksuar dhe shp?tuar, gjith?ka q? mendojm? se ia vlen t? mos humbas?. Nd?rkaq nj? informacion enciklopedik m? i reduktuar p?r Kor??n dhe trevat rreth saj, jepet edhe tek revista, "Kor?a Encyclopedica" (e cila botohet si printed book). K?tu, lidhur me k?t? revist?, p?r ?do num?r jepet p?rmbajtja sinoptike si dhe disa prej artikujve, tek nj? seksion m? vete i titulluar, Kor?a Encyclopedica - Revist?. Deluxe News Pro - Copyright 2009,2010 Monev Software LLC ? 2011 KorcaPedica Versioni 2.11 (Beta)

korcapedica.com Whois

Whois Server Version 2.0
Domain names in the .com and .net domains can now be registered
with many different competing registrars. Go to http://www.internic.net
for detailed information.
 Domain Name: KORCAPEDICA.COM
 Registrar: TUCOWS DOMAINS INC.
 Sponsoring Registrar IANA ID: 69
 Whois Server: whois.tucows.com
 Referral URL: http://www.tucowsdomains.com
 Name Server: NS35.GRSERVER.GR
 Name Server: NS36.GRSERVER.GR
 Status: clientTransferProhibited https://icann.org/epp#clientTransferProhibited
 Status: clientUpdateProhibited https://icann.org/epp#clientUpdateProhibited
 Updated Date: 21-jan-2016
 Creation Date: 02-feb-2011
 Expiration Date: 02-feb-2017
>>> Last update of whois database: Sun, 15 May 2016 06:53:21 GMT <<<
For more information on Whois status codes, please visit https://icann.org/epp
NOTICE: The expiration date displayed in this record is the date the
registrar's sponsorship of the domain name registration in the registry is
currently set to expire. This date does not necessarily reflect the expiration
date of the domain name registrant's agreement with the sponsoring
registrar. Users may consult the sponsoring registrar's Whois database to
view the registrar's reported date of expiration for this registration.
TERMS OF USE: You are not authorized to access or query our Whois
database through the use of electronic processes that are high-volume and
automated except as reasonably necessary to register domain names or
modify existing registrations; the Data in VeriSign Global Registry
Services' ("VeriSign") Whois database is provided by VeriSign for
information purposes only, and to assist persons in obtaining information
about or related to a domain name registration record. VeriSign does not
guarantee its accuracy. By submitting a Whois query, you agree to abide
by the following terms of use: You agree that you may use this Data only
for lawful purposes and that under no circumstances will you use this Data
to: (1) allow, enable, or otherwise support the transmission of mass
unsolicited, commercial advertising or solicitations via e-mail, telephone,
or facsimile; or (2) enable high volume, automated, electronic processes
that apply to VeriSign (or its computer systems). The compilation,
repackaging, dissemination or other use of this Data is expressly
prohibited without the prior written consent of VeriSign. You agree not to
use electronic processes that are automated and high-volume to access or
query the Whois database except as reasonably necessary to register
domain names or modify existing registrations. VeriSign reserves the right
to restrict your access to the Whois database in its sole discretion to ensure
operational stability. VeriSign may restrict or terminate your access to the
Whois database for failure to abide by these terms of use. VeriSign
reserves the right to modify these terms at any time.
The Registry database contains ONLY .COM, .NET, .EDU domains and
Registrars